Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Campania de transferuri continuă la Phoenix

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
17.07.2015


În ciuda situației financiare dificile, conducerea clubului Phoenix U Galați  a continuat să mute pe piața transferurilor. În cursul zilei de vineri au fost transferate primele straniere din această vară: Cassie Rochel și Christassia Walter, ambele jucãtoare de peste Ocean.

Cassie, originară din Lakeville, statul Minnesota, are 23 de ani, 194 cm și evolueazã pe postul de pivot. Americanca a jucat în sezonul 2014-2015 la Wisconsin (NCAA) și a avut ca statistici în cele 28 de meciuri în care a fost prezentă pe teren: 6,6 puncte, 8,1 recuperãri, 1,3 pase decisive și 0,9 intercepții.

Christassia Walter este originară din Arkansas, are 24 de ani, 173 de cm și evoluează pe postul de conducător de joc. Christassia a jucat în ultimul sezon pentru Louisiana Tech University în 30 de jocuri și a avut următoarele realizări: 9,9 puncte, 5,5 recuperări, 6 pase decisive, 2,5 intercepții. Cele două jucătoare din SUA vor fi la prima experiență în Europa.

Echipa gălățeană este foarte activă în această perioadă după ce a mai realizat patru mutări importante: antrenorul Eugenio Rodrigues și jucătoarele Hanna Demeter, Anca Șipoș și Mădălina Geleriu.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mj23ky :

    Eroare
    ... Ati gresit in legatura cu una din romance...mai incercati si alte surse

    cu 8 ani în urmă (17.07.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!