Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Campioana României se deplasează în Trivale

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.03.2017

Etapa a 4-a din faza secundă a campionatului pune fața în față pe BCM U Pitești și CSM CSU Oradea. Partida este programată miercuri, 15 martie, cu începere de la ora 18:45 la Sala Sporturilor Trivale.

Echipa gazdă revine în propriul fief, după ce în etapa trecută a suferit o înfrângere pe terenul lui CSU Sibiu, scor 84-76. Formația piteșteană a suferit al doilea eșec în faza a doua a sezonului regulat, după cel suferit la Cluj-Napoca. Argeșenii au câștigat în schimb meciul de pe teren propriu cu Steaua CSM EximBank.

De partea cealaltă, CSM CSU Oradea vine în Trivale după două victorii consecutive. Bihorenii au câștigat pe terenul Timișoarei și pe teren propriu în fața Stelei

În meciurile directe din acest sezon, fiecare dintre echipa a câștigat meciul jucat pe teren propriu, BCM U Pitești cu scorul de 76-64, iar CSM CSU Oradea cu 81-73.

Partida de miercuri va fi arbitrată de o brigadă de arbitrii formată din Alexandru Olaru, Bogdan Podar și Șerban Rașoga.

9 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Parere.
    Cred ca daca maine pierdem, vom termina pe locul 6. Marinov e in scadere de forma in ultima perioada, nu mai e cel care treagea echipa dupa el. Ako are meciuri foarte bune combinate cu meciuri in care nu prea se vede, Adi Tudor foarte slab in ultima perioada. Din primele 6 oricum suntem singura echipa cu doar 5 jucatori straini, ceea ce e un dezavantaj la ritmul in care se joaca top 6. Sper totusi ca la inceputul play off ului jucatorii sa fie apti 100% fizic.

    cu 7 ani în urmă (14.03.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Play-off
      Orice pozitie am avea, cum ai zis, acolo conteaza sa fim intr-o forma buna.

      cu 7 ani în urmă (15.03.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      Nu are importanta numarul strainilor in conditiile in care nu ai accidentari. Cu exceptia Clujului, celelalte echipe ruleaza aceeasi 5 jucatori straini in fiecare meci (Timisoara e afectata de accidentari). Daca intervin accidentarile atunci e clar ca echipele cu 6 straini sunt avantajate. Din punctul meu de vedere, pt Oradea, Pitestiul e mai periculoasa decat Sibiul, chiar daca rezultatele de pana acum ma contrazic.

      cu 7 ani în urmă (15.03.2017)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești free666 :

    Meci
    Ori pe 5 ori pe 6 tot o sa iesim din play-off din prima runda. Nu avem jucatori care sa faca diferenta. Gabric nu este ceea ce se astepta de la el iar conducatorul nu are idei, are un joc batranesc.

    cu 7 ani în urmă (14.03.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      ???
      Kostoski nu are idei? Ce baschet urmaresti? Uita-te cum gasestii pivotii in situatii favorite. Are si aruncare buna! Cat despre Gabric, are talent dar e tanar, in aparare nu prea eficient. Sper sa castigam miercuri.

      cu 7 ani în urmă (15.03.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    hai Oradea!
    Suntem Campionii si vrem sa ne aparam Titlul anul asta! Ne pare rau de Pitesti astazi, dar sa fim sinceri: la umbra "Marelui Gascan" greu de crezut ca rasare altceva in afara de fotbal! Pitestiul sa se concentreze pe ceea ce stie: sa faca fotbal si Renault 12.

    cu 7 ani în urmă (15.03.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      @
      Ce bine ar fi sa ramai tu cu glumele tale. Fotbal in Pitesti nu mai exista, poate nu stiai (doar Liga 3). Hai BCMU!

      cu 7 ani în urmă (15.03.2017)
    • tzontzolino:

      ce?
      La Pitesti baschetul are cel mai mare interes, Renault 12 se face la Mioveni. Pitesti face modele de BMW, VW, Porsche, Lamborghini, Daimler etc. Nu se asambleaza masina aici dar sa stii ca de aici incep toate :). Daca ai un BMW pe la componente o sa gasesti made in Romania aka Pitesti. Singura echipa care nu ii gasesc o solutie si nu o vreau in Play Off e Sibiu. In rest la oricine putem face fata fara probleme.

      cu 7 ani în urmă (15.03.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      ?
      Cum s-o luam,ca pe o apreciere??

      cu 7 ani în urmă (15.03.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!