Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Campioana en-titre debutează în retur împotriva Rapidului

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.12.2015

CSM Târgovişte va primi în etapa cu numărul 12 din LNBF, prima a returului, vizita penultimei clasate, Rapid Bucureşti. Confruntarea este programată azi, 5 decembrie, cu începere de la ora 18:00. 

Înaintea acestei etape, campioana din sezonul precedent se află pe un surprinzător loc 6 cu 5 meciuri câştigate şi 5 pierdute. De cealaltă parte, Rapidul e pe poziţia a 10-a cu un singur succes 11 partide bifate. 

Din 2005 şi până în prezent cele două formaţii şi-au dat întâlnire de 23 de ori, timp în care Târgovişte a câştigat 21 de ori, iar Rapidu şi-a adjudecat victoria în 2 rânduri. Ultima victorie a giuleştencelor în faţa multiplei campioane datează din luna martie a anului 2008, atunci când s-au impus cu 80-55. În meciul tur, Târgovişte a câştigat clar la Bucureşti cu 85-31. 

Şi de această dată formaţia din Târgovişte porneşte clar cu prima şansă, singura necunoscută fiind diferenţa de scor de la finalul celor 40 de minute de joc. 

Meciul va fi arbitrat de Valentin Negrea, Alexandru Ivan şi Andrei Răileanu, iar observator din partea FRB va fi Cristian Vilcinschi.

*Foto: csmtargoviste.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!