Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Campioana se reunește pe 10 august

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.08.2017

Campioana României, câștigătoarea Cupei și SuperCupei, în sezonul 2016-2017, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca se va reuni în data de 10 august la Cluj, conform site-ului oficial al clubului ardelean. 

Clujenii încep pregătirea sezonului competițional 2017-2018 cu o serie de antrenamente pe plan local, între 10 și 20 august, moment în care vor pleca la Cheile Grădiștei pentru un stagiu centralizat de pregătire la munte. 

După două săptămâni de antrenamente intense în stațiunea montană, echipa pregătită de Mihai Silvășan va avea o serie de partide amicale, după cum urmează:

- La Cheile Grădiștei: vs. BCM U Pitești (30 august) / vs. CSU Sibiu (1 septembrie)

- La Târgu Mureș (7-8 septembrie): BC Mureș, BCM U Pitești și Falco Szombathely (Ungaria) sau BC Timba Timișoara

- La Kormend, Ungaria (15-16 septembrie): Egis Körmend (Ungaria), Olimpija Ljubljana (Slovenia) și BC Khimik Youzhne (Ucraina)

- La Cluj-Napoca: vs. BC Mureș (18 septembrie)

U-Banca Transilvania va începe oficial sezonul 2017-2018 cu dubla manșă din turul secund preliminar al Basketball Champions League, acolo unde se va duela cu câștigătoarea dintre Bosna Sarajevo (Bosnia) sau Ludwigsburg (Germania). Meciurile sunt programate pe sistemul tur-retur în 24 și 26 septembrie. 

*Foto: Răzvan Păsărică @sportpictures.eu

14 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca stef :

    Henry Domercant
    EXCEPȚIONAL transfer. Un 2 veritabil plus talie și forță de pătrundere. Felicitări staff-ului.

    cu 6 ani în urmă (04.08.2017)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      HD
      Are un CV exceptional numa e destul de bătrân, totusi 37 de anim si din cate stiu anul trecut nu a jucat. Totusi la valoarea lui sper sa fie foarte util anul viitor

      cu 6 ani în urmă (04.08.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca stef:

      Rasic
      Și despre el s-a spus la fel... Poate Henry nu mai are detenta și explozia de acum 10 ani, dar „mâna” sunt sigur că i-a rămas și restul poate să compenseze prin experiență. Și încă ceva. Sper să aibă aceiași influență benefică asupra lotului ca și Rasic!

      cu 6 ani în urmă (04.08.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u66:

      Rasic
      A venit în locul lui Rasic sau îl înlocuiește pana revine ?

      cu 6 ani în urmă (04.08.2017)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      HD
      Il inlocuieste pana revine. Cred ca daca joaca bine pana atunci si si in cupele europene ne descurcam, iar Watson isi ia cetatenia o sa rămână si dupa ce isi revine Rasic. In legatura cu influenta si eu cred ca va fi una pozitiva am vazut un interviu cu el de la Galatasaray si pare cu mult bun simt si modestie plus ca a jucat cu Rasic intr-un an si cred ca a contribuit Rasic la aducerea lui.

      cu 6 ani în urmă (04.08.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    U BT
    Domercant e deja un transfer reusit, cel putin la nivelul imaginii.
    Ce nu inteleg eu prea bine la UBT e strategia la nivelul jucatorilor romani U23; pe cine se bazeaza in afara de Kuti, acum ca le-au dat drumul lui Gheorghe si Brosser?

    cu 6 ani în urmă (04.08.2017)
    • CSA Steaua București Fortza Steaua:

      Sibiu...
      Eu nu știu Sibiul ce face, întrucât pana acum nu a rupt gura târgului cu vreun transfer. Sunt aduși jucători decenți dar ținând cont ca în turul doi european dați de Antwer, nu cred ca aveți mari șanse sa treceți dacă nu va construiți în lot adcvat

      cu 6 ani în urmă (04.08.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Acuma no
      Pretentiile mele de la CSU sunt modeste, precum bugetul...:). Din ce am inteles, Cooper primeste foarte mult (atentie, absolut meritat),: apoi nici Pratt nu cred ca a fost foarte ieftin, deci sanse sa mai vedem ceva transfer spectacus sunt mici. Asta e, CSU a fost mereu underdog.

      cu 6 ani în urmă (04.08.2017)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      tineri
      Da, probabil i-am dat pe cei tineri sa mai facem niste banuti ca altfel nu inteleg. Cel puțin Tudor Gheorghe era foarte util. Dar probabil vom lua de la echipa din liga 1 sau juniori. Camil Berculescu sau David Vida asa zicea Cristescu intr-un interviu

      cu 6 ani în urmă (04.08.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      hmm
      In momentul asta pare o chestie riscanta, zic eu. Ce faci daca se accidenteaza Kuti? Totusi, daca ma gandesc mai bine, la ce manager e Cristescu, cred ca are ceva in maneca...

      cu 6 ani în urmă (04.08.2017)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      Cluj
      Exact la asta m-am gândit si eu. Plus ca am luat jucători pe pozitia 2 pe Kromah si Henry si primul sfert tre sa jucam cu Kuti. Sper ca are ceva in maneca intr-adevăr.

      cu 6 ani în urmă (04.08.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u66:

      Tudor Gheorghe
      A făcut multe TO, în momente importante ale jocului, ceea ce a dus la o risipa de energie din partea colegilor ca sa remonteze rezultatul. S-a mai scos cu cate o aruncare de 3 pct. Cred ca era de 2 sau 3 ani in lot, dar din păcate, mie nu mi s-a părut ca ar fi o creștere în jocul lui.

      cu 6 ani în urmă (04.08.2017)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      Tudi
      Asta intr-adevăr dar avem înlocuitor pentru el? Cine ar putea juca. Era important pentru ca obtinuse ceva experienta in jocurile din anul trecut.

      cu 6 ani în urmă (04.08.2017)
    • streetball44:

      Tudi
      Desi cred ca @u66 are dreptate prin ceea ce a zis mai sus, oricum Gheorghe ar fi primit iarasi minute suficiente ca sa isi demonstreze abilitatile. Ar mai fi primit sanse, dupa Kuti ar fi fost al 2lea jucator u23. Asa, ramane Muri si eventual ori ceva surpriza din partea staff-ului, ori 1-2 juniori si aia e. Si da, si eu sunt de parere ca s-a renuntat la el pentru a mai capata ceva bani. Vom vedea daca a fost o alegere buna sau mai putin inspirata..

      cu 6 ani în urmă (04.08.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!