Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Campioana vine decimată de accidentări la Bucureşti

Eduard Popa

Eduard Popa
22.10.2016

absente csm csu oradea steaua

CSM CSU Oradea plăteşte tribut parcursului său impresionant de până acum din cupele europene. Astfel, campioana va evoluat în etapa a cincea din Liga Naţională de Baschet Masculin, împotriva celor de la Steaua CSM Eximbank, fără principalii săi marcatori, Martin Zeno şi Sean Barnette.

Martin Zeno a suferit o accidentare în partida cu Lukoil Academic Sofia, din 6 octombrie, câştigată de CSM CSU Oradea cu 70-58. Zeno a suferit o fractură costală, care i-a cauzat probleme la plămâni. Americanul mai are de stat pe bancă aproximativ o lună.

În două partide din Liga Naţională, Zeno a adunat medii impresionante: 15,5 puncte, 7 pase decisive şi 5 recuperări pe întâlnire.

A doua absenţă de marcă din tabăra orădenilor va fi Sean Barnette. Acesta s-a accidentat în debutul partidei din grupele Basketball Champions League cu Pinar Karsiyaka şi după doar 3 minute petrecute pe parchet nu a mai revenit în joc. Potrivit site-ului oficial al clubului orădean, Barnette a suferit la rândul său o contuzie în zona coastelor. Din fericire, fără leziuni mai grave. Cu toate acestea este puţin probabil ca americanul să fie apt la duelul cu Steaua. Sean Barnette a adunat în acest sezon de LNBM medii de 15 puncte pe meci, 6 recuperări şi 1,8 pase decisive pe meci. 

Vestea bună din tabăra orădeană vine din partea lui Titus Nicoară. Acesta şi-a revenit după accidentarea din debutul sezonului şi chiar a evoluat decent în duelul cu Pinar reuşind 13 puncte şi 7 recuperări.

Derby ul etapei dintre Steaua CSM Eximbank Bucureşti şi CSM CSU Oradea se va juca sâmbătă, de la ora 19:30, la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu. Partida va putea fi urmărită şi pe Digi Sport 4, în timp ce biletele pot fi achitate de pe site-ul blt.ro sau accesând acest link.

*foto: Ana-Maria Mătuşoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Zeno mai are de stat o saptamana doua, a inceput antrenamentele. Barnette acuza dureri mari in continuare, e putin spre deloc probabil sa joace azi.

    cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      Ai dreptate. Si eu am auzit ca in max 2 saptamani va fi pe teren Zeno. Barnette azi nu dar aproape sigur va juca marti. E bine ca a revenit Titus. Hai CSM!

      cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!