Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Career high pentru Cristi Mâinea în meciul cu BCM U Pitești

Eduard Popa

Eduard Popa
14.11.2017

cristi mainea lnbm career high

Dinamo București a reușit să țină pasul doar o jumătate de partidă cu BCM U FC Argeș Pitești. Scorul final a fost unul dur, 89-58. Prestația din prima repriză a dinamoviștilor se datorează în mare măsură și conducătorului de joc Cristi Mâinea.

Tânărul jucător sosit de la Colegiul Național Aurel Vlaicu a reușit un career high de 17 puncte în partida cu piteștenii. Mâinea a reușit să marcheze 5/10 de 2 puncte, 2/5 de la 3 puncte și 1/1 la aruncările libere, pentru un indice al eficienței de +10. Prestația lui Mâinea vine după ce în etapa precedentă el a adunat 11 puncte împotriva celor de la Timba Timișoara.

Cristi Mâinea a adunat în șase partide din acest sezon o medie de 8 puncte pe meci, cu 1,2 pase decisive, 1,2 intercepții și 56,5% procentaj la aruncările de două puncte.

După această înfrângere pentru Dinamo urmează o perioadă de repaus, pricinuită de meciurile echipei naționale, pentru ca apoi băieții lui Eugen Ilie să se dueleze în deplasare cu cei de la SCM U Craiova. 

*foto: sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Intrebare
    Ce se intampla cu Mainea " cel mare " Daniel ?Il vedeam revelatia campionatului pe pozitia 2-3 dar, pana acum, nu se regaseste si, incet, incet, isi pierde locul in echipa

    cu 6 ani în urmă (14.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!