Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Carla Bartee: „Este esențial să limităm mingile pierdute”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
23.03.2018

Cele două echipe au fost la egalitate la finalul celor două faze ale sezonului regulat. Clujencele au terminat pe 4 grație rezultatelor directe, iar teleormănencele încep play-off-ul de pe poziția a 5-a.

Carla Bartee, a doua marcatoare de la CSBT Alexandria și cea mai bună recuperatoare, a vorbit pentru site-ul nostru despre duelul cu Universitatea.

„Practic, am terminat sezonul regulat. Acum, că intrăm în play-off, îl privesc ca pe un sezon nou, ca pe un start nou... Am jucat de 3 ori cu Clujul înainte de meciul de vineri seară și am pierdut de două ori din trei, dar cred că șansele noastre sunt bune să facem un run bun în prima rundă din play-off. Ca echipă, trebuie să avem grijă de perioadele de baschet. Este esențial să limităm mingile pierdute pentru a avea succes când jucăm în deplasare. Trebuie să facem fiecare posesie să conteze, atât defensiv, cât și ofensiv. Atât noi, cât și Clujul, vom avea run-uri în timpul celor 40 de minute. Când asta se întâmplă, este obligatoriu să capitalizăm și să continuăm să jucăm, să păstrăm avântul de partea noastră. Așa că vom lua fiecare posesie pe rând și, dacă le facem să conteze, va fi foarte pozitiv pentru noi.

Speranța și dorința mea sunt să avansăm în semifinale, dar trebuie să săpăm adânc, să fim tari și să jucăm în fiecare seară cu calm. Cum am zis mai devreme, trebuie să gestionăm cele 40 de minute în timpul primei runde din play-off, este obligatoriu înainte să vorbim ceva de semifinale. Ne-am odihnit mental și fizic după turneu și suntem gata să concurăm vineri seară”, ne-a declarat Carla Bartee.

Americanca de la CSBT Alexandria are în această ediție de campionat medii de 16.6 puncte/meci și 10.1 recuperări în 20 de partide. A jucat aproximativ 32 de minute/meci, cu 17.9 eficiență medie. Bartee a reușit 9 double-double-uri.

Partida dintre Universitatea Cluj-Napoca și CSBT Alexandria se joacă astăzi, de la ora 20, la sala Horia Demian.

*foto: Sport Pictures flickr

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!