Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Carla Bartee, prestație providențială în confruntarea de la Cluj-Napoca

Valentin Todea

Valentin Todea
24.01.2016

Trupa brașoveană a învins pe „U” Cluj cu 73-78 în deplasare, desprinzându-se pe tabelă în finalul întâlnirii. Una dintre baschetbalistele care au contribuit decisiv la această victorie a fost Carla Bartee, cea care a înscris 31 de puncte și a contabilizat 16 recuperări (2 ofensive, 14 defensive) și 2 intercepții.

Puternica sportivă a fost integralistă în acest meci, având un procentaj de 60% (9/15) la aruncările de 2 puncte, 29% (2/7) de la mare distanță și 78% (7/9) de la linia de libere, pentru un indice al eficienței de 31 de unități.

O altă jucătoare cu un rol foarte important în succesul de pe Someșul Mic a fost Janae Sharpe, fundașul din Statele Unite contribuind cu 24 de puncte, 7 pase decisive, 2 recuperări (una ofensivă) și 2 intercepții. 

Echipiera Brașovului a jucat de asemenea toate cele 40 minute ale partidei, transformând 8/15 aruncări din interiorul semicercului, 1/3 de la 3 puncte și 9/18 din dreptul liniei de fault, terminând disputa cu 24 de unități în dreptul eficienței. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!