Stiri

Carmelo Anthony: "Mi-ar plăcea să joc cu Kobe Bryant, dar nu chiar acum"

Theodora Șutiu

Theodora Șutiu
29.10.2014

Carmelo Anthony, vedeta celor Knicks, a mărturisit că este foarte fericit să se intoarcă în New York, la capătul unei veri foarte agitate.

După ce a fost curtat în nenumărate rânduri de alte echipe, sportivul a ales să rămână la echipa unde activează din 2011 și care îi va plăti un salariu de aproximativ 124 de milioane de dolari. "Mă simt excelent la New York, nu am de ce să plec", a mărturisit el.

Carmelo Anthony e dezmințit  zvonurile conform cărora ar fi semnat cu LA Lakers. "Această perspectivă este foarte departe de mine în acest moment. Mi-ar plăcea foarte tare să joc cu Kobe Bryant, dar nu chiar acum", a declarat baschetbalistul pentru publicația americană ESPN Magazine.

Byant nu a reușit să ajungă la întâlnirea pe care a avut-o Anthony cu oficialii clubului Lakers care a avut loc în luna iulie a acestui an. Sportivul celor de la Knicks a discutat în mai multe rânduri cu Kobe Bryant despre acest posibil transfer și susține că starul din L.A nu a făcut niciodată presiuni asupra lui. "Nu m-a sunat în fiecare zi să mă intrebe dacă vin să joc cu el", a glumit acesta.

L.A Lakers nu este singura echipă care și l-a dorit pe Carmelo Anthony. Și cei de la Chicago Bulls au făcut o ofertă dar nici aceasta nu s-a concretizat.

*Foto: Getty Images

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!