Stiri Liga I Masculin

Carmin Popa: „Am greșit mai puțin decât adversarii de la Miercurea Ciuc”

Andra Olpretean

Andra Olpretean
06.04.2014

CS Universitatea Cluj-Napoca a întâlnit sâmbătă, 5 aprilie, formaţia CS PH Miercurea Ciuc, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 8 din Seria a II-a a Ligii I la baschet masculin. Alb-negrii au reuşit să se impună din nou pe teren propriu cu scorul de 79- 67. Popa Carmin, tehnicianul echipei de pe Someş, a vorbit pentru TotalBaschet despre victoria din acest weekend.

„Aşa cum am zis, începem să arătăm a echipă. În meciul de ieri, am greşit mai puţin ca adversarii, iar un lucru important a fost că am făcut un joc bun în apărare. Toţi jucătorii şi-au făcut datoria, lucru care mă face să vreau să îi evidenţiez pe toţi. Ciucul e o echipă puternică, încercând să ne surprindă tactic în special pe partea de apărare.  Grupa este una foarte echilibrată, iar dacă nu se întâmpla nimic ieşit din comun, mergem toate trei în turneul semifinal. Ne dorim victoria la fiecare meci, iar acum e momentul să câştigăm la ei acasă”, a spus antrenorul.

*Foto: Laura Mureșan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!