Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Carmin Popa: „Eram convins că o să pierdem cu U BT, dar nu la modul acesta”

Paul Olar

Paul Olar
20.12.2014

Universitatea Cluj-Napoca nu a emis pretenții în duelul cu U Banca Transilvania, încheiat la scorul de 108-70.

Ca urmare a rezultatului nefast, “studenții” au ajuns la 11 eșecuri stagionale, iar Carmin Popa recunoaște superioritatea trupei antrenate de Marcel Țenter.

„În primul rând, vreau să felicit echipa U BT. Chiar dacă ne-am pregătit și am știut ce ne așteaptă, tot am fost puțin depășiți de situație. Dintre toate echipele pe care le-am văzut, U Banca Transilvania chiar merită să ajungă acolo sus, în primele patru. Sunt puțin supărat pentru că nu am reușit să facem ceea ce ne-am dorit. Sper să vedeți altă față din primăvară, poate mai aducem două trei jucători.”

Totodată, antrenorul anunță faptul că ardelenii intenționează să efectueze modificări de lot.

„Eu nu pot să trag foarte multe concluzii, pentru că noi am fost limitați din punct de vedere al echipei. Sunt și plusuri, dacă ați observat există jucători români ce joacă bine și nu erau prea cunoscuți înainte. Mă refer aici la Alin Borșa, Mirel Dragoste care este în regulă. Sunt, totuși, prea multe minusuri. Vrem să câștigăm câteva meciuri, urmează să disputăm jocuri cu Timba sau Mediaș pe teren propriu. Eu sper să ne revenim, să avem bani să aducem jucători. Nu o să avem bani să aducem baschetbaliști atât de valoriși precum cei de la U BT, însă încercăm.”

Deși CSU Ploiești, adversara de mâine a clujenilor, se deplasează pe malul Someșului fără o parte din străini, Popa știe că prahovenii pornesc cu șansa întâi.

„Cel din Lituania vine, la fel și grecul. Oricum, eu sper să fie relaxați cu noi. Sunt destul de supărat, eram convins că o să pierdem și cu U BT, dar nu la modul acesta. Țin să îl felicit și pe Marcel Țenter, el este un mentor. ”

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Ieri ati spus altceva.....

    cu 9 ani în urmă (20.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!