Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Casian Todorov: „Îmi doresc să joc în continuare baschet la un nivel cât mai înalt”

Andrea Bereczki

Andrea Bereczki
04.04.2014

Tânărul baschetbalist vorbeşte despre înfrângerea suferită împotriva echipei BC Mureş, dar şi despre planurile pentru viitor.

„A fost un meci în care s-au înscris multe puncte, din păcate rezultatul nu a fost în favoarea noastră. Momentan pentru viitor nu am nimic stabilit, însă îmi doresc să joc în continuare baschet la un nivel cât mai înalt”, a declarat Todorov.

Casian Todorov este unul dintre tinerii care a evoluat în culorile Timbei împotriva BC Mureşului, alături de Udrea Ovidiu şi Medgyesy Robert.

*Foto: Facebook BC Timba Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!