Stiri

Caută Olympiacos retrogradarea din prima ligă a Greciei?

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.05.2019

Sezonul 2018/2019 se poate încheia pentru Olympiacos Pireu cu retrogradarea din prima ligă de baschet a Greciei. Panagiotis Anasotopoulos a fost delegat la partida de miercuri cu Promitheas iar această delegare este de așteptat să conducă la un nou forfeit al lui Oly, care ar atrage retrogradarea de pe prima scenă a baschetului grec.

Anastopoulos este unul dintre cei trei arbitrii care au oficiat semifinală din Cupa Greciei dintre Olympiacos și Panathinaikos, când trupa lui David Blatt nu a mai revenit de la cabine după pauză. Oficialii echipei din Pireu au anunțat imediar după acel forfeit că nu vor mai disputa niciun meci dacă unul dintre cei trei arbitrii (Anastopoulos, Manos and Panagiotou) de la semifinala cu PAO vor mai fi delegați la meciurile echipei lor.   

Olympiacos a fost deja penalizată în clasamentul Greciei iar regulamentul prevede faptul că al doilea forfeit conduce automat la retrogradarea în divizia secundă.

Olympiacos și-a pregătit terenul încă după scandalul din semifinala Cupa Greciei. „Roșii” au demarat negocierile pentru a se alătura Ligii Adriatice începând cu sezonul 2019/2020.

Rămâne de văzut dacă Olympiacos se va prezenta la meciul Promitheas. Formația din Pireu a anunțat în cursul zilei de astăzi că prețul general al biletelor pentru meciul cu Promitheas va fi de 1 euro.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!