Stiri

Cavs avansează în finala Conferinței de Est, după 94-73 în meciul 6 cu Bulls

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.05.2015

Cleveland Cavaliers a câștigat meciul 6 cu Chicago Bulls, jucat chiar la Staples Centre. Fără ca LeBron James să-și împingă echipa de la spate, Cavs au izbutit o victorie clară, cu scorul de 94-73 care îi trimite în finala Conferinței de Est acolo unde își așteaptă adversara dintre Atlanta Hawks și Washington Wizards.

Primul sfert a fost cel mai spectaculos al confruntări, în care cele două echipe au marcat 64 de puncte, 33-31 pentru Cavs. Defensiva pusă la cale de către David Blatt a limitat apoi formația din Chicago în a marca măcar 20 puncte în celelalte trei sferturi rămase. Cu o asemenea apărare și fără LeBron James în zi de grație, Cleveland Cavaliers a reușit să închidă seria în 6 meciuri iar Chicago Bulls și-a terminat reprezentațiile pentru sezonul 2014/2015 în NBA.

Matthew Delavedova a fost cel mai bun jucător al lui Cleveland. Fundașul australian a venit de pe bancă cu 19 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă în 34 de minute jucate. LeBron a fost aproape de un triple-double, 15 puncte, 11 pase decisive și 9 recuperări, însă „regele” a suferit la aruncările din acțiune unde a marcat doar 7/23.

Jimy Butler a fost cel mai bun jucător al lui Tom Thibodeau cu 20 de puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă iar Derrick Rose a terminat cu 14 puncte, 2 recuperări și 6 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!