Stiri Cupa României Feminin

Cazul ”Memoriul F8 F”. Comisia Centrală de Competiții a FRB s-a întrunit în cursul zilei de azi

Eduard Popa

Eduard Popa
06.03.2018

ACS Sepsi SIC va afla mâine dacă Cupa României rămâne la Sfântu Gheorghe

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a câștigat pe teren Cupa României la baschet feminin, scor 62-48, însă Clubul Sportiv Municipal Satu Mare a contestat nerespectarea prevederilor privind numărul de jucătoare străine de către ACS Sepsi SIC și a solicitat câștigarea Cupei la masa verde.

Nouă zile au trecut de la memoriul depus de către CSM Satu Mare, iar Federația Română de Baschet analizează în continuare situația ivită. În cursul zilei de azi la sediul federație a avut loc o întrunirea a Comisiei Centrale de Competiții Clasificări, Legitimări, Transferări și Omologări, comisie ce analizează memoriul depus de CSM Satu Mare cât și răspunsul dat de către ACS Sepsi SIC și cel mai probabil mâine va decide dacă Cupa României rămâne la Sfântu Gheorghe ori va fi trimisă la Satu Mare.

A fost astăzi o ședință la federație. S-a analizat memoriul depus de către CSM Satu Mare cât și răspunsul dat de către ACS Sepsi SIC, iar mâine se va decide. Vom anunța prima oară clubul ce a depus memoriul și abia apoi presa. - ne-a comunicat Viorel Constantinescu, președintele CCCLTO

Așadar, lupta pentru Cupa României, începută pe 22 februarie, aparent se va încheia 13 zile mai târziu, pe 7 martie, când CCCLTO va lua o decizie cu privire la memoriul depus de CSM Satu Mare.

2 comentarii la aceasta stire:
  • attitude_vs_altitude :

    dex-lex
    Ehh daca va faceti timp si cititi cu atentie, in aproape toate regulamentele specifice de campionate nationale editia 2017-2018 sunt greseli enorme, gen "techno-redactare".La U18 regulamentul se contrazice la mai multe capitole, samd. Restul e cancan, cu trimiterea cupei la Satu Mare.......

    cu 6 ani în urmă (07.03.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    SEPSI SIC NU A GRESIT CU NIMIC! a RESPECTAT REGULAMENTUL!
    6 JUCATOARE STRAINE,MAX. 3 NONEUROPENE.AU JUCAT 2 NONEUROPENE,DECI AVEA DREPTUL LA 4 EUROPENE!! CE MARE PROBLEMA DE MATEMATICA?? JURISTUL CLUBULUI SATMAREAN ESTE CA ECHIPA:SUPRAPLATIT SI CU LECTIA NEFACUTE !!

    cu 6 ani în urmă (09.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii