Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cea mai bine plătită jucătoare din România primeste peste 100.000 USD de la Consiliul Local Satu Mare

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.10.2017

Destiny Williams si-a început cariera în România, la ICIM Arad, în sezonul 2013/2014

Destiny Williams este cea mai bine plătită jucătoare din Liga Națională de Baschet feminin. Conform gsp.ro sportiva în vârstă de 26 de ani ce măsoară 1.93 câstigă un salariu de 101.000 USD pentru întreagul sezon 2017/2018. Suma este plătită de Clubul Sportiv Municipal Satu Mare, finanțat în exclusivitate de Consiliul Local Satu Mare.

Mai citiți si:

Cu conturile blocate CSM Satu Mare a plătit salariile dintr-un cont al trezoreriei destinat religiei

Clubul Sportiv Municipal Satu Mare se află în imposibilitate de plată

Încă un caz Dikeoulakos. Jose Araujo a acționat în instanță pe CSM Satu Mare la Tribunalul Bucuresti

La ultima sedință de consiliu, ce a avut loc joia trecută, unul dintre consilieri a ridicat problema salariilor imense de la echipa de baschet feminin. Radu Roca a solicitat Consiliului Director al clubului să prezinte un raport în fața Consiliului Local.

Am înțeles că la secția de Baschet sunt salarii enorme. Am înțeles că sunt și rezultate, este corespunzător și îmbucurător (...), dar este vorba despre bani publici și nu e o echipă privată, ci o echipă care e în subordonarea Consiliului local și al Primăriei. Am un exemplu: Destiny Williams are 8.437 de dolar pe lună, Andra Mandache 6.060 de euro pe lună. Aș vrea să întreb dacă au fost aduse la cunoștință membrilor consiliului director. Așteptăm consiliul director împreună cu președintele CSM să vină și să prezinte un raport în fața consiliului municipal” a spus consilierul Radu Roca citat de sportulsatmarean.ro

Conform informațiilor noastre bugetul CSM Satu Mare pentru actualul sezon se ridică la peste 1.000.000 de euro. Cu toate acestea, pe portalul instanțelor de judecată aflăm că sătmărenii se confruntă cu peste 30 de litigii si datorii de zeci de mii de euro pe care nu doresc să le achite, având conturile blocate. Chiar si asa, conducerea clubului a reusit să plătească salariile pe luna septembrie dintr-un cont al Trezoeriei dedicat religiei.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dolphin :

    Hoție
    Este o hoție gravă! Până când politicul are implicație în sport nu vom avea niciodată sport real! Desființați toate cluburile departamentale și stopați orice finanțare din bani publici și doar atunci o să avem competiție reală.

    cu 6 ani în urmă (29.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!