Stiri

Cea mai bună prestație ofensivă a sezonului pentru Alex Olah în Belgia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.02.2019

Alexandru Olah a reușit cea mai bună performanță ofensivă a sezonului în campionatul Belgiei. Pivotul român a fost cel mai bun marcator al lui Kangoeroes Basket Mechelen în înfrângerea de pe teren propriu cu Spirou Basket Charleroi, scor 87-77.

Partida de la Mechelen a avut un debut fulminant și primul sfert se încheia cu scorul de 30-26 în favoarea oaspeților. În actul secund cele două formații au mai redus din turația motoarelor și au marcat împreună 29 de puncte iar Spirou intra la pauză cu un avantaj de 5 puncte, 45-40. După revenirea de la cabine, echipa din Charleroi și-a apropiat victoria cu un parțial de 22-15, după care în ultima secvența și-a apărat avantajul creat.

Alex Olah a fost cel mai bun marcator al lui Mechelen cu 18 puncte marcate. Pivotul român a mai adăugat 4 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție dar și două mingi pierdute. Olah a marcat 6 coșuri din 10 încercări de la 2 puncte, 1 din 1 de la 3 puncte și 3 din 3 de la linia de libere, pentru un indice al eficienței de 23 de unități în 29 de minute petrecute pe parchet.

Kwan Cheatman a terminat în double-double pentru gazde cu 15 puncte și 10 recuperări. Thomas Creppy a contribuit cu 14 puncte și 5 recuperări iar Carrington Love a terminat cu 11 pucte și 7 recuperări.

Quincy Ford, jucătorul lui Spirou Charleroi,  a fost omul meciului cu 30 de puncte, 12 recuperări și 2 pase decisive și un indice al eficienței de 42 de unități. Cliff Hammonds a adăugat 20 de puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări.

Pentru Alex Olah, cele 18 puncte marcate reprezintă recordul stagional la puncte marcate într-un meci. El a reușit cea mai bună performanță a sezonului în fața fostei sale echipe, când a înregistrat 27 la eficiență, după 12 puncte, 13 recuperări, 3 capace și 2 intercepții.

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Wow
    Cuuum??? Nimeni nu a observat încă greșeala flagrantă din articolul ăsta?

    cu 5 ani în urmă (03.02.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      e trademark
      totalbaschet
      Daca n ai greseli nu te angajeaza astia. Greseli si glume proaste. Crek migrez spre 24secunde sa vad cum sta treaba si pe acolo ca aici m am lamurit dpdv al profesionalismului 😜

      cu 5 ani în urmă (03.02.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      revin
      sa nu generalizez, ca nu i frumos 😉
      Mai sunt si cativa redactori de treaba si mai profi atat dpdv al continutului cat si a reactiei la feedback...

      cu 5 ani în urmă (03.02.2019)
    Raspunde
  • Eduard Popa :

    @studentU
    Intenționat scriem cu erori, să îți dăm ție momeală să intri tot mai mult pe site să vezi dacă le corectăm. :))))))

    cu 5 ani în urmă (03.02.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      right :))
      deocamdata mai vin ;)

      cu 5 ani în urmă (04.02.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!