Stiri

Cea mai bună prestație stagională pentru Alexandru Olah

Andrei Ilie

Andrei Ilie
03.03.2019

Alex Olah a izbutit un nou double-double pentru formația sa, Kangoeroes Basket Mechelen. În ciuda prestației excelente a pivotului român, Mechelen a pierdut confruntarea din deplasare, scor 84-62, împotriva celor de la Antwerp Giants.

Pivotul român a început ca titular această partidă, a evoluat 31 de minute, perioadă în care a contabilizat 19 puncte, 15 recuperări(7 ofensive), 2 pase decisive, 2 capace și o intercepție pentru 31 la eficiență. A avut procentaje de 36.4% la aruncările de 2 puncte (4/11), 75% la aruncările de 3 puncte (3/4) și 66% la aruncările libere (2/3).

Dave Dudzinski, fost jucător în LNBM la Steaua CSM Eximbank București, a fost principalul marcator pentru Antwerp Giants. Acesta a contabilizat 16 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție în 18 minute pentru 18 la eficiență. Pe lângă Dave Dudzinski, s-au mai evidențiat pentru Antwerp Giants, Hans Vanwijn cu 8 puncte, 6 pase decisive și 5 recuperări și Tyler Kalinoski cu 15 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă.

În urma prestației din această etapă, Alex Olah a stabilit noi recorduri personale de puncte, recuperări și eficiență. Pivotul român are medii de 10.4 puncte, 6.8 recuperări și o pasă decisivă în 25.1 minute/meci.

În urma acestei înfrângeri, Kangoeroes Basket Mechelen ajunge la 6-12 la general și ocupă poziția a 7-a în EuroMillions Basketball League. Următorul meci oficial pentru aceștia va avea loc pe 15 martie, în deplasare, împotriva celor de la Liege, formație aflată pe ultimul loc în clasament. La Liege evoluează Milos Bojovic, jucător care a activat în LNBM la CSU Atlassib Sibiu și CS Phoenix Galați. 

*foto: fiba.com/Alina Cojocaru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!