Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cea mai bună prestație stagională pentru Judit Kajdacsi

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.12.2013

                     

Judit Kajdacsi, pivotul formației de baschet feminin a Universității Cluj a izbutit cea mai bună prestație din sezonul actual, în meciul pierdut de echipa sa, în deplasarea de la BC Danzio Timișoara, scor 61-62.

Sportiva de origine maghiară din tabăra „studentelor” a fost prezentă pe parchet pe toată durata disputei. Astfel, după 40 de minute jucate, Judit a terminat în double-double cu 23 de puncte și 19 recuperări ( 7 ofensive, 12 defensive). De asemenea, jucătoarea Clujului a acumulat 5 intercepții, 2 pase decisive și 3 mingi pierdute, totul pentru un indice de 35 la eficiență, respectiv -1 la capitolul +/-.

Din punct de vedere al procentajelor, Judit Kajdacsi a terminat confruntarea împotriva bănățencelor cu 66% (8/12) la aruncările de două puncte, 0% (0/2) de la distanță, respectiv 70% (7/10) la aruncările libere. 

În 12 prezențe în sezonul 2013-2014 al LNBF, baschetbalista din țara vecină are medii de 16.6 puncte pe meci, 15.8 recuperări (cea mai bună recuperatoare din Liga Națională), 1.6 pase decisive, 5.3 mingi pierdute, 2.3 intercepții și un indice la eficiență de 22.3, în 36:11 minute pe meci.  

Cu o etapă înainte de finalul turului de campionat, ”U” Cluj se situează pe poziția a 12-a, cu 14 puncte acumulate, având la activ 10 înfrângeri și doar 2 victorii. 

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!