Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cea mai importantă jucătoare a Olimpiei Braşov în sezonul trecut s-a transferat în Cehia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.07.2014

Olimpia Brașov a pierdut una dintre piesele de bază din sezonul 2013-2014 odată cu plecarea sportivei originare din Bosnia, Zdenka Kovacevic. Conducătoarea de joc a semnat în prima ligă din Cehia cu formația SBS Ostrava.

Baschetbalista a jucat în toate cele 32 de partide pe care le-a avut de disputat gruparea din Brașov în stagiunea competițională 2013-2014, 28 în Liga Națională și 4 în Cupa României. La nivel de campionat, Zdenka a acumulat medii de 14.9 puncte, 4.7 pase decisive, 3.0 recuperări, dar și 4.1 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 12.3 la eficiență. De cealaltă parte, în Cupa României, conducătoarea de joc a avut 11.8 puncte marcate, 4.5 assist-uri, respectiv 3.3 mingi recuperate și un indice la productivitate de 6.5. 

Până în prezent, Zdenka Kovacevic a mai trecut prin curtea unor formații precum Celik (Bosnia), Sibenik (Croația), Mladi Krajisnik (Bosnia) și Jedinstvo (Bosnia).

*Foto: Facebook Olimpia Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!