Stiri Liga I Masculin

Cea mai titrată echipă din România renaşte la nivel de baschet masculin

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.07.2014

Echipele de baschet ale clubului Dinamo Bucureşti şi BC Slam Bucureşti au fuzionat, existând între cele două un protocol de colaborare. Odată cu această fuzionare, Dinamo Bucureşti, cea mai titrată echipă a baschetului românesc, s-a înscris în Liga I masculină şi are gânduri de promovare în Liga Naţională. 

Până în prezent, bucureştenii au transferat un baschetbalist american, Demetrius Williams, respectiv un alt jucător de peste ocean, însă al cărui nume nu este încă cunoscut. De asemenea, alb-roşii l-au reactivat pe Virgil Căruţaşu, iar pe lista jucătorilor români se mai regăsesc nume precum Radu Paliciuc sau Cezar Bărăgău. 

Liviu Puicu va fi managerul echipei, iar numele antrenorului este încă o necunoscută. Totuşi, aceştia îşi doresc să aducă la echipă un antrenor străin, însă conform regulamentului, echipele din eşalonul secund nu au voie să aibă pe bancă un antrenor de altă naţionalitate. 

La ora actuală, Dinamo Bucureşti este cea mai titrată echipă a baschetului masculin românesc cu nu mai puţin de 22 de titluri naţionale şi 4 cupe ale României. Ultimul sezon în care gruparea din capitala ţării a evoluat pe prima scenă a fost 2012/2013, atunci când a terminat pe ultima poziţie cu un bilanţ de 29 de înfrângeri şi o singură victorie. 

Citeşti şi

Dinamo București a achiziționat un baschetbalist american, Demetrius Miller

*Foto: Răzvan Păsărică (fotoreporter TotalBaschet)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!