Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cele mai eficiente jucătoare din LNBF pentru sezonul 2013-2014

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
12.05.2014

O categorie aparte din statisticile ce se înregistrează la un meci de baschet îl reprezintă indicele de eficienţă care rezultă din toate celelalte rubrici ale statisticii reunite şi oferă o imagine fidelă a evoluţiei unui jucător pe parcursul unui meci. La final de sezon în LNBF a sosit momentul să recapitulăm şi cele mai eficiente jucătoare care s-au duelat pe parcursul acestui campionat.

Din punctul de vedere al indicilor de eficienţă însumaţi pe parcursul sezonului, lidera la această categorie este extrema-pivot de la Univ. Goldiș ICIM Arad, Destiny Williams, jucătoare ce a însumat 583 de unităţi în 31 de partide disputate pentru vicecampioane. Jucătoarea ce se află în probe la Chicago Sky a reuşit în trei rânduri să treacă de 40 de unităţi de eficienţă, cu un maxim de 43 înregistrat în partida contra echipei Phoenix Galaţi.

 

Mai jos puteţi găsi top 10 jucătoare la capitolul indici de eficienţă însumaţi:

 

Revenită în partea a doua a sezonului la Târgovişte după o pauză de un an şi jumătate, Chrissy Givens a reuşit cel mai bun indice de eficienţa pe meci cu o medie de 23,4 unităţi în 19 partide disputate pentru dâmboviţence. Cea mai reuşită partidă din perspectiva eficienţei a fost cea din semifinala cu Alba Iulia disputată în deplasare când extrema ce deţine dublă cetăţenie americano-macedoneeana a însumat 37 de unităţi.

 

Jucătoarele cu cele mai bune medii ale indicilor de eficienţă se regăsesc în tabelul de mai jos:

 
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!