Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cemal Nalga a fost transferat de CSO Voluntari

Eduard Popa

Eduard Popa
29.07.2019

Cemal Nalga a fost transferat de CSO Voluntari

cemal nalga cso voluntari

Pivotul turc Cemar Nalga este ultimul transfer anunțat de cei de la CSO Voluntari. Anunțul privind noul jucător al ilfovenilor a fost făcut pe twitter chiar de către noul antrenor, Șemsettin Baș.

Potrivit 24secunde.ro, Nalga are o experiență de 16 sezoane în baschetul profesionist, timp în care a trecut pe la Tuborg Pilsener, Galatasaray, ALBA Berlin, Lietuvos Rytas, Banvit, Beşiktaş, Türk Telekom, Pınar Karşıyaka, İstanbul BB, Eskişehir Basket, Bahçeşehir Koleji și Afyon Belediye.

Nalga a jucat și două sezoane în Euroligă, alături de Lietuvos și Besiktas. Cemar are medii de 4.3 puncte și 3.0 recuperări în 25 apariții la nivelul acestei competiții. De asemenea, a bifat patru sezoane în EuroCup, cu medii statistice de 2.3 puncte, 1.7 recuperări și 0.9 pase decisive pe meci în 39 de meciuri.

Cemar Nalga are în palmares și un titlu de campion al Turciei, obținut în 2015, alături de Pinar Karsiyaka.

CSO Voluntari a mai anunțat pe facebook transferul a doi jucători străini, Simas Buterlivicius și Andrija Bojic, dar și a tânărul internațional U20, Sabin Cîrstoveanu. Totodată, ilfovenii au prelungit contractele lui Dani Popescu, Tudor Gîrbea, Mario Lazăr și Cezar Stănescu.

Nu în ultimul rând, CSO Voluntari și-a completat staff-ul tehnic cu antrenorul secund al celor de la SCM U Craiova, Dan Ioan.

*foto: timeout basketbol twitter

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Pfou
    Voluntari devine pașalîc turcesc... Cine-ar fi crezut, chiar la duamna Firea, în grădina Maicii Domnului...

    cu 4 ani în urmă (29.07.2019) Raspunde
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    Gyke
    :))))))

    cu 4 ani în urmă (29.07.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!