Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ceskovic şi Bojovic au fost cei care au pistonat atacul lui CSU Atlassib Sibiu în permanenţă

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
01.02.2015

Trupa lui Miodrag Perisic a pierdut confruntarea cu CSM-U Oradea, scor 83-84, la ultima fază a meciului. CSU Atlassib Sibiu a avut o evoluţie sub aşteptări, cel puţin în primele trei reprize, fiind condusă cu 16 puncte diferenţă înainte de ultimul sfert.

De admirat este dăruirea jucătorilor lui Perisic din ultimele minute, când au făcut o „remontada” spectaculoasă, reuşind să întoarcă scorul nesperat, 83-82, cu şapte secunde înainte de final, pentru ca mai apoi să scape victoria în mod dramatic, după coşul de două puncte a lui Nuhanovic. Cei care au pistonat atacul Sibiului în permanenţă pentru o revenire care putea să aducă o victorie importantă au fost Matija Ceskovic, proaspăt reîntors la echipă, şi căpitanul Milos Bojovic.

Matija Ceskovic, în cele 38 de minute şi 4 secunde petrecute pe parchet, a contabilizat 26 de puncte, 1 recuperare şi 3 pase decisive, totul pentru un indice al eficienţei de 21 de unităţi.

Milos Bojovic a jucat 38 de minute şi 53 de secunde, izbutind să înscrie 32 de puncte, să facă 5 recuperări şi să dea 5 pase decisive. De asemenea, a avut şi cel mai ridicat indice al eficienţei din întreaga partida, 32 de unităţi.

*Foto: csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!