Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cezar Stănescu: „E important să terminăm sezonul cu dreptul”

Dan Oancia

Dan Oancia
27.03.2015

BCM U Pitești o va întâlni pe ocupanta locului secund, Steaua EximBank București, în ultima etapă a sezonului reuglat din Liga Națională de Baschet Masculin. Pentru argeșeni este importantă o victorie pentru a obține o clasare cât mai bună pentru play-off-ul campionatului, în vreme ce steliștii au puține șanse să o depășească pe CSU Asesoft Ploiești care joacă împotriva „lanternei roșii”, CS Universitatea Cluj-Napoca.

„Sâmbătă întâlnim ocupanta locului secund în clasament, o echipă foarte puternică, cu jucători valoroși pe fiecare poziție. Pentru noi este important să terminăm sezonul cu dreptul. Trebuie să abordăm turneul final al Cupei și play-off-ul încrezători, deoarece cred eu că avem o șansă bună în acest sezon. Cel mai important lucru pentru formație în acest moment este meciul cu Steaua, din weekend, pe care ne dorim să îl câștigâm”, a declarat Cezar Stănescu.

BCM U Pitești – Steaua EximBank București va începe sâmbătă, de la ora 17.15, în sala din Trivale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!