Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cezar Stănescu, cel mai bun jucător al Farului contra celor de la CSM Oradea

Marius Petri

Marius Petri
23.03.2014

Farul Constanța a înregistrat o nouă înfrângere în meciul din etapa a XXIV-a din Liga Națională, desfășurat la Oradea contra echipei locale. Constănțenii au pierdut cu scorul de 50-99, rezultat în urma căruia se mențin pe ultima poziție a clasamentului.

În ciuda evoluției modeste a “marinarilor”, Cezar Stănescu a reușit o prestație bună, ieșind în evidență prin 13 puncte marcate și 6 pase decisive. Acesta a avut 5/8 din interiorul semicercului, 3/3 de la linia de fault și 0/2 la aruncările de la mare distanță. Linia statistică a extremei constănțene este completată de 3 recuperări, o intercepție și 2 mingi pierdute, care au făcut ca Stănescu să încheie partida cu 16 unități la capitolul eficiență.

Astfel, fostul baschetbalist al Stelei se menține în postura de cel mai bun marcator al “marinarilor” din acest sezon, având medii de 13.8 puncte, 3.8 pase decisive și 7.2 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!