Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Chelsea Lyons (Alexandria) a căzut de la etajul 4 al blocului în care domiciliază

Adrian Micinic

Adrian Micinic
10.02.2013

Chelsea Lyons, sportivă legitimată la CSB Teleorman Alexandria, a căzut de la etajul al 4-lea al blocului în care locuiește. Incidentul s-a petrecut în cursul nopțșii de sâmbătă spre duminică, după ce a petrecut toată noaptea într-un club. Sportiva a scăpat cu viață din incident.

Ea a căzut de la geamul camerei în care locuiește și a suferit o fractură la picior. Din câte se pare sportiva a încercat să se sinucidă și se afla în stare de ebrietate.


"Tanara de 23 ani a fost transportata cu o ambulanta la Spitalul Judetean Teleorman, starea acesteia fiind stabila. Are un picior rupt, i-a fost pus piciorul in ghips si a refuzat internarea. Au fost audiate mai multe persoane in compania carora tanara si-a petrecut noaptea si se fac cercetari pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care a avut loc incidentul. Pana in prezent a fost inlaturata posibilitatea producerii unei fapte cu violenta si urmeaza sa stabilim daca este un accident sau o tentativa de suicid" a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Teleorman, Adrian Ilicea, pentru Mediafax.

"Am inteles ca a fost o petrecere la care ea si colega sa de camera au participat noaptea trecuta, alaturi de doua prietene romance, intr-un club. Eu am intrebat-o cand am adus-o de la spital ce s-a intamplat si de ce a facut acest gest si mi-a raspuns ca «de fericire». Ea nu a avut probleme deosebite de comportament de cand evolueaza la noi" a afirmat președintele clubului, Călin Voicu, informează Antena 1.

Chelsea Lyons s-a născut pe 7 noiembrie 1988, Măsoară 1.76 metri și evoluează pe pozițiile 2-3. În 21 de meciuri disputate în acest sezon, primul pentru ea în România, are medii de 14.6 puncte, 3.8 recuperări, 2.9 pase decisive, cu 13.3 la eficiență. Ea a bifat 18 prezențe în campionat și trei în cupă.

De notat că Chelsea a practicat la nivel universitar atât fotbalul cât și baschetul. Ea a absolvit universitatea Northern Michigan, în vara anului trecut. Contractul cu Alexandria este primul din cariera sportivei americane. Rămâne de văzut ce urmări va avea întâmplarea de noaptea trecută.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!