Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Chelsey Lee şi-a adus o contribuţie esenţială la victoria Phoenix

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
22.02.2015

Phoenix U Galaţi a reuşit să iasă din pasa neagră din ultima perioadă şi după o evoluţie bună per ansamblu a învins dramatic pe teren propriu pe CSBT Alexandria, scor final 78-76.

Americanca Chelsey Lee a marcat coşul victoriei în ultima secundă, la capătul unei prestaţii remarcabile. Jucătoarea de peste Ocean, pe care selecţionerul Florin Nini ar dori s-o „adopte” pentru Naţionala României, a reuşit în cele 32,44 minute petrecute pe parchet încă un double-double cu 16 puncte şi 10 recuperări iar ca procentaje se poate lăuda cu 78% (7/9) la aruncările de 2 puncte, 100% (2/2) la aruncări de la linia de fault, toate acestea pentru un indice de eficienţă de 28 de unităţi.

*Foto: Sonia Baciu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!