Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Chelsey Lee de la Phoenix Galați a reușit un nou record stagional la capitolul recuperări în LNBF

Eduard Nicolae

Eduard Nicolae
10.01.2015

CS Phoenix Galați s-a impus în deplasare la CS Nova Vita Târgu Mureș, cu scorul de 77-65. Principala performeră a echipei de pe malul Dunării a fost americanca Chelsey Lee. Aceasta a reușit o linie statistică impresionantă, înregistrând 21 de puncte 4 pase decisive 2 intercepții și un record stagional de 24 de recuperări.

Este cea mai bună performanță reușită la acest capitol de către o jucătoare în LNBF de la cele 26 de recuperări obținute sezonul trecut de către Judit Kajdacsi, în meciul pe care echipa sa, Universitatea Cluj, l-a pierdut tocmai împotriva echipei din Galați, cu scorul de 56-67, pe 8 martie 2014. De asemenea, Kajdacsi reușise și 20 de puncte.

În acest sezon Chelsey Lee are o linie statistică de 20 de pct și 11,7 recuperări pe meci, fiind jucătoarea  cu cele mai multe double-double din LNBF. Totodată, Lee are un procentaj excelent, de 63,1% și un indice de eficiență de +24.

Jucătoarele de la CS Nova Vita Târgu Mureș au mai fost martorele unei performanțe de cel puțin 20 de puncte și 20 de recuperări împotriva echipei lor. Aceasta a fost realizată de pivotul lui CSU Alba-Iulia, Wumi Agunbiade, în meciul din Cupa României. Atunci canadianca a obținut 22 de pct și 21 de recuperări într-un meci în care Alba-Iulia a câștigat cu 104-64.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!