Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cherise Daniel, decisivă în victoria cu Universitatea Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.12.2016

Foto: Csaba Toth - BC Sirius

BC Sirius Târgu Mureș a izbutit sâmbătă seară una dintre suprizele acestei ediții de campionat. Fetele pregătite de Steff Zakaris au administrat o înfrângere liderului Universitatea Cluj-Napoca într-un joc ce a avut nevoie de două reprize de prelungiri pentru a stabili formația învingătoare, scor 114-106. Pe sferturi a fost 20-26, 24-17, 19-20, 19-19, 13-13, 19-11.

Decisivă în victoria echipei sale a fost Cherise Daniel, autoare a 37 de puncte, cu procentaje de 53% de la două puncte (10/19), 33% de la mare distanță (4/12) și 100% de la linia de pedeapsă (5/5). Fundașul de origine americană a mai adăugat 7 recuperări, 5 mingi câștigate, un pas decisiv, un capac, dar și 5 mingi pierdute pentru 24 de unități la eficiență în 42 de minute petrecute pe parchet. 

Daniel a înscris 11 dintre cele 19 puncte marcate de echipa sa în a doua repriză de prelungiri, dintre care 6 au venit de la mare distanță, trei în urma unui coș cu fault respectiv 2 la finalul unei acțiuni colective. Numărul de puncte înscrise reprezintă un nou record stagional depășind prestația lui Megan Mullings din confruntarea Alexandria vs. Iași, când pivotul american a înscris 33 de puncte pentru formația din județul Teleorman.

Daniel a mai evoluat în campionatul românesc în urmă cu trei sezoane, la CS Phoenix Galați, fiind prima marcatoare a Ligii cu o medie de 20.9 puncte per meci până să sufere o ruptură a ligamentelor. Ea a sfârșit sezonul pe a doua treaptă în clasamentul marcatoarelor. Actualmente se află pe poziția a 5-a cu 16.6 puncte per meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!