Stiri

Chris Bosh, încă 5 sezoane la Miami Heat

Radu Bărăian

Radu Bărăian
31.07.2014

Miami Heat a anunţat prin intermediul preşedintelui Pat Riley faptul că, baschetbalistul Chris Bosh a semnat prelungirea înţelegerii pentru încă 5 sezoane. Dublul campion în NBA cu Miami, Bosh va bifa cel de-al 12-lea sezon în Liga Nord-Americană de Baschet, respectiv cel de-al 5-lea sezon în Florida. 

Până în prezent, în cele 11 sezoane bifate în NBA, Bosh a jucat doar pentru Miami (4) şi pentru Toronto Raptors (7). Acesta are acumulate 796 de meciuri jucate în sezonul regulat (784 ca titular), 89 în play-off (85 ca titular) şi 8 în All Star Game (3 ca titular). În partidele din sezonul regulat a strâns medii de 19.2 puncte, 8.7 recuperări şi 2.0 pase decisive, iar în play-off are 15.6 puncte marcate în medie, 7.5 recuperări şi 1.3 assist-uri. 

În ultimul sezon Miami a pierdut finala cu San Antonio Spurs, după ce a cucerit 2 titluri consecutivr în NBA. În ediţia precedentă, Bosh a jucat 79 de meciuri în sezonul regulat şi 20 în play-off, toate începute în teren. 

*Foto: sports.yahoo.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!