Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Chris Cooper își continuă cariera la Steaua CSM EximBank

Paul Olar

Paul Olar
06.07.2015

Steaua CSM EximBank se întărește sub panou în vederea noului sezon competițional. Astfel, potrivit site-ului oficial al militarilor, Chris Cooper reprezintă cea mai recentă achiziție a trupei lui Hristu Șapera.

În vârstă de 25 de ani, Cooper măsoară 2.05 m. El a evoluat la CSU Ploiești în stagiunea precedentă, câștigând titlul de campion. Totodată, americanul s-a regăsit în lotul prahovean care a participat în EuroCup.

Prin urmare, pivotul a bifat 23 de prezențe la nivel de Ligă Națională, remarcându-se cu medii de 7.9 puncte, 5.9 recuperări, 1.2 capace, 0.8 pase decisive și 11.4 la eficiență. De asemenea, Cooper a strâns două jocuri în Cupa României.

Referitor la EuroCup, Chris a contabilizat șase apariții, înregistrând statistici de 4.3 puncte, 4.7 recuperări, 0.5 capace și 0.3 pase decisive.

Jucătorul de peste ocean a absolvit colegiul Old Dominion și a mai îmbrăcat maieul formațiilor Bakersfield Jam, respectiv BC Siauliai.

*Foto: sportpictures.eu

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Asesoft 2?
    Speram ca Ciulin & Co sa nu se transfere si ei de la Ploiesti la Steaua.

    cu 8 ani în urmă (06.07.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Mare nevoie ar avea de nenea ala care striga in momentele cheie cat il tinea microfonu, citez: "A-SE-SOFT" sau cos de 3 puncte marcat de capitanul echipei "Cataaaaaalin...". Daca il aduc pe ala, atunci altfel sta treaba

    cu 8 ani în urmă (06.07.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe start :

    ss
    Cloneaza altul

    cu 8 ani în urmă (06.07.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!