Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Chris Cooper și Lawrence Kinnard, double-double cu Poli Iași

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
21.12.2017

CSU Sibiu a trecut în etapă a X a de Poli Iași, scor 87-66

Deși moldovenii s-au ținut aproape de gazde la începutul meciului, elevii lui Dan Fleșeriu nu le-au oferit șanse de revenire. După primele două sferturi sibienii aveau un avantaj de doar  4 puncte, însă la revenirea de la vestiare, aceștia s-au detașat considerabil și au învins Poli Iași la o diferență de 21 de puncte.

Lawrence Kinnard și Chris Cooper au reușit fiecare câte un double double în victoria contra „studenților” ieșeni.

Kinnard a reușit 10 puncte, 13 recuperări și o pasă decisivă, pentru un indice al eficienței de +13. În cele 32 de minute jucate, americanul a marcat 3/7 de 2 puncte, 1/6 de 3 puncte și 1/2 de la linia de libere.

Cooper și-a trecut în cont 12 puncte, 12 recuperări, 4 capace și 2 pase decisive, ajungând la o cota a eficienței de +25. Pivotul a marcat în cele 24 de minute jucate 5/9 de 2 puncte și 2/3 de la linia de libere.

Cel mai bun marcator al sibienilor a fost Tyler Laser, cu 18 puncte. Acesta a reușit în 23 de minute să înscrie 4/6 de 2 puncte, 3/7 de la 3 puncte și 1/2 de la linia de fault. Laser și-a mai adăugat 2 recuperări și 3 pase decisive, toate pentru o cota a eficienței de +17.

Cu această victorie CSU Sibiu ajunge la 7 victorii și 3 înfrângeri și se află pe poziția de lider a clasamentului LNBM.

*foto: Robert Serafie

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!