Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Chris Cooper, double-double în victoria Stelei în fața Energiei

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.09.2015

Steaua CSM EximBank a câștigat confruntarea cu Energia Târgu Jiu, scor final 56-51, în meciul de deschidere a celei de-a treia ediții a Cluj City Cup.

Principalul artizan al victoriei bucureștene a fost pivotul american Chris Cooper, campion în sezonul trecut cu CSU Ploiești, acesta trecându-și în cont un double-double. Titular fiind, Cooper a stat pe parchet preț de 25:32 minute, timp în care a marcat 14 puncte la care a adăugat și 10 recuperări. De asemenea, sportivul venit de peste ocean a mai contribuit cu un capac, dar și 2 mingi pierdute, respectiv procentaje de 66.7% (6/9) din interiorul semicercului și 66.7% (2/3) de la linia de fault.

Al doilea marcator după Cooper a fost Marko Marinovic, care a pus pe tabelă 10 puncte, având și 5 pase decisive și 3 recuperări. Titus Nicoară cu 6 puncte și 9 recuperări, respectiv Will Amis cu un singur punct și 11 mingi recuperate, amândoi cu 10 la eficiență, au fost la rând lor printre remarcații Stelei în acest duel amical.

*Foto: Mircea Roșca (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!