Stiri

Chris Terrell va avea drept secund un fost jucător de la Giurgiu

Paul Olar

Paul Olar
14.09.2013

Halifax Rainmen, echipa antrenată de Chris Terrell, rămâne în strânse legături cu România. După ce și-au asigurat serviciile mai multor baschetbaliști cunoscuți publicului din țara noastră, canadienii își vor completa staff-ul cu Zoran Milovic.

Fostul pivot al lui CSȘ Giurgiu, BCM Pitești sau Rapid București a evoluat în stagiunea 2011/2012 sub comanda lui Chris Terrell. Sârbul va fi secundul tehnicianului de peste ocean și se va axa pe pregătirea sportivilor la aruncări de la distanță, o specialitate a lui "Z", încă de pe vremea când era jucător.

"Zoran a fost baschetbalist inteligent, înțelege în totalitate jocul. De asemenea, putea să înscrie cu lejeritate de la trei puncte în numeroasele sezoane petrecute în Europa. Sper să aplice și în Canada ceea ce știe." A declarat Terrell, pentru Total Baschet.

Totodată, cei de la Rainmen vor avea oaspeți de seamă în perioada următoare. Galonata Toronto Raptors va susține un stagiu de pregătire în Halifax, Rudy Gay și compania urmând să folosească inclusiv Arena Metro State, cea pe care trupa lui Terrell își dispută meciurile de pe teren propriu. Din informațiile noastre, "alb-albaștrii" încearcă să obțină un amical cu Raptors.

*Foto: Andrei Sfetcu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!