Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Chrissy Givens a redebutat pentru Târgoviște: “Am avut multe emoții. Diferența s-a făcut la recuperările ofensive”

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
02.02.2014

Jucătoare ce a fost desemnată MVP-ul ediției trecute a Ligii Naționale de baschet feminin s-a reîntors în România. Chrissy Givens a semnat acum 10 zile cu vicecampioana României, CSM Târgoviște și a redebutat împotriva fostei sale echipe, ICIM Arad, formație cu care a cucerit medalia de aur în sezonul trecut.

Americanca Chrissy Givens a făcut o partidă bună pentru Târgoviște, evoluând pentru 37:30 minute în derby-ul României, câștigat de târgoviștence cu scorul 79-74. Ea a avut 4/12 la aruncările de două puncte și 2/5 la libere pentru un total de 10 puncte. Aceasta a mai strâns 7 recuperări, 6 pase decisive cu 2 mingi castigate și 3 pierdute pentru un indice total de 9 la eficiență.

După finalul jocului, Givens a declarat pentru Total Baschet următoarele:

“Este bine că am câștigat, dar eu simt ca putem juca mult mai bine decât am făcut-o azi. Am avut multe emoții la redebutul meu pentru Târgoviște Este întotdeauna dificil să joci împotriva fostei tale echipe cu care ai câștigat campionatul, dar și impotriva celor mai buni prieteni. Părerea mea că diferența în acest meci s-a făcut la capitolul recuperări offensive realizate de echipa mea. Vom lupta și dacă vom lupta, atunci avem o șansă ca Târgoviște să recâștige campionatul în România.” ne-a declarat Chrissy Givens

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!