Stiri Cupa României Masculin

Christopher Lee: ,,Echipa a luptat fantastic şi a întors scorul. A fost o victorie mare”

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
10.01.2015

CSU Atlassib Sibiu a obţinut o calificare istorică în Final Four-ul Cupei României, după ce a eliminat deţinătoarea trofeului, CS Energia Târgu-Jiu, în dublă manşă ( înfrângere 78-82 la Târgu-Jiu şi victorie 102-94 la Sibiu – după prelungiri). Ultima calificare a echipei de pe malul Cibinului, în semifinalele Cupei României, s-a înregistrat în anul 2007. După calificarea dramatică din returul de la Sibiu, Christopher Lee, pivotul celor de la CSU Atlassib Sibiu, a declarat că echipa sa a luptat fantastic pentru a întoarce soarta calificării şi că este fericit să fie prezent în Final Four-ul Cupei României.

,,A fost o victorie mare şi un cadou minunat de ziua mea. Colegii mei au jucat fantastic pentru a obţine un avantaj care să ne asigure calificarea. Chiar şi atunci când îl pierdusem, echipa a luptat şi a întors scorul. Sunt fericit să fiu prezent în Final Four, dar sunt conştient că avem mult de muncă în partea a doua a sezonului şi de aceea trebuie să fim pregătiţi la capacitate maximă”, a declarat Christopher Lee.

Americanul a împlinit, ieri seară, în ziua meciului, vârsta de 30 de ani. ,,Vreau să ştie toată lumea că eu am doar 30 de ani. Am auzit pe la TV şi media că mi s-a dat un an în plus. Vreau să dezmint această informaţie eronată. Am doar 30”, susţine

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu fan_baschet :

    gresit!
    arbitrajul a intors scorul, asa e corect!

    cu 9 ani în urmă (10.01.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe randy :

    gresit!
    Ai dreptate, dar jucatorii nu au nici o vina.

    cu 9 ani în urmă (10.01.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    pacat
    Aveti o echipa care lupta mult.

    cu 9 ani în urmă (09.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!