Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cinci jucători U23 au fost folosiți în primul joc din semifinale

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.05.2018

Echipele angreante în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin - ediția 2017/2018 au folosit cinci jucători U23.
BC CSU Sibiu a fost singura echipă la care au jucat doi jucători U23, în timp ce celelalte echipe s-au bazat pe un singur jucător U23 pe parcursul meciului 1 din semfinale.

Jucătorii U23 folosiți și prestațiile lor în primul meci din semifinale:

U BT Cluj-Napoca: Nandor Kuti - 5 puncte, 3 recuperări, o intercepție, un turnover și 8 la eficiență în 19 minute.

CSM Steaua: Georges Darwiche - 7 puncte, o pasă decisivă, o recuperare, 8 la eficiență în 12 minute.

CSM CSU Oradea: Bobe Nicolescu - 5 puncte, o recuperare, o pasă decisivă, o intercepție și 2 capace pentru 7 la eficiență în 21 de minute.

BC CSU Sibiu: Wilhelm Brosser - 5 puncte și un turnover pentru 2 la eficiență în 9 minute. Mirel Dragoste a jucat aproape 4 minute și nu și-a trecut nimic în dreptul casetei statistice.

foto: u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!