Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ciprian Prisăcaru: „În partida de duminică atitudinea unor jucătoare a lăsat de dorit”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
30.03.2017

Ciprian Prisăcaru, președintele CSM Târgoviște, a vorbit despre seria cu CSM Satu Mare din sferturile de finală ale play-off-ului LNBF, serie în care echipa sa este condusă cu 1-0 la general, după ce a pierdut primul meci acasă, 51-64.

„Sunt dezamăgit, pentru că eu consider că echipa din Satu Mare este una pe care putem să o depăşim. Valoric suntem peste ele, dar în partida de duminică atitudinea unor jucătoare a lăsat de dorit. Am avut probleme mari în acest sezon, cu acea interdicţie, dar am reuşit să obţinem rezultate bune şi ar fi păcat să ne oprim chiar acum. Sunt mai mulţi factori care au condus aici, oboseala, ritmul meciurilor sau lipsa soluţiilor pe banca de rezerve. Totuşi, sper ca echipa să revină”, jurnaldedambovita.ro.

Meciul 2 al seriei dintre CSM Satu Mare și CSM Târgoviște se joacă azi în Sala LPS din Satu Mare cu începere de la ora 18:00. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!