Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Claudiu Alionescu: „Suntem lăsați de izbeliște, singuri împotriva tuturor”

Eduard Popa

Eduard Popa
01.03.2019

claudiu alionescu targu jiu

Formația din Grupa Albastră a LNBM, ACS Târgu Jiu, are probleme financiare extrem de grave. Gorjenii puteau pierde la masa verde meciul cu Miercurea Ciuc, jucat weekendul trecut, din pricina faptului că nu aveau ambulanță la sală.

Mai mult, aceștia nu s-au putut antrena toată săptămâna în Sala Sporturilor, din cauza datoriilor și au fost nevoiți să ceară donații din partea fanilor (mai multe detalii aici)

Antrenorul gorjenilor, Claudiu Alionescu, a vorbit despre situația dificilă în care se află echipa sa:

„Situaţia financiară este dezastruoasă, se fac trei luni de întârziere la salarii. Eu nu am vrut să vorbesc niciodată despre acest lucru, şi nici băieţii nu au făcut-o, am tot sperat că se va rezolva, însă din ce se vede acum, este din ce în ce mai greu. Am înţeles că bugetul la nivel naţional încă nu este aprobat, o să mai dureze ceva timp şi până se vor aproba bugetele la nivel local aşa că nu ştiu cum vom supravieţui în continuare. Sunt trei luni de întârziere, băieţii au fost destul de răbdători, nu au comentat absolut nimic, au aşteptat şi încă aşteaptă rezolvarea acestei situaţii, dar cum văd eu lucrurile acum este aproape imposibil. Suntem lăsaţi de izbelişte, suntem singuri împotriva tuturor, şi vreau să le mulţumesc pe această cale băieţilor pentru caracterul de care au dat dovadă, căci au intrat pe teren şi am jucat în condiţiile date”.

Tehnicianul echipei din Târgu Jiu cere ajutorul fanilor:

„Soluţia ar fi ca oamenii iubitori de baschet să vină alături de noi, am avut anumite discuţii legate de acest aspect, dar au fost unele cerinţe care au fost impuse. Acum s-a ajuns în situaţia ca şi cei care au vrut să ne ajute să facă un pas înapoi”, a spus Alionescu, pentru site-ul local pandurul.ro.

După înfrângerea cu Miercurea Ciuc, ACS Târgu Jiu are 11 victorii și 11 meciuri pierdute. Pentru gorjeni urmează duelul cu Rapid, care se va desfășura în cele din urmă duminică.

*foto: gorjeanul.ro

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!