Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Claudiu Alionescu despre Supercupă: „În proporție de 90% se va juca pe 24 septembrie”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
31.07.2014

Sezonul competiţional 2014-2015 va fi deschis cu un meci de gală între campioana ţării, CSU Asesoft Ploieşti, şi deţinătoarea Cupei României, CS Energia Târgu Jiu. Cele două formaţii se vor lupta pentru primul trofeu al stagiunii, Supercupa României

În urmă cu aproximativ o săptămână, Ionuţ Georgescu, preşedintele Asesoftului, declara în exclusivitate pentru TotalBaschet că, meciul din Supercupa României se va juca cel mai probabil în 24 septembrie la Bucureşti. Ceea ce a spus atunci oficialul ploieştean au confirmat şi oltenii. 

„Supercupa, în proporție de 90%, se va juca pe 24 septembrie, mai mult ca sigur la București. Așteptăm confirmarea de la București, de la federație. Inițial s-a propus data de 14 septembrie, Asesoft ar fi vrut să jucăm pe 20, noi nu am fost de acord, așa că am ajuns la un consens pentru data de 24 septembrie”, a declarat Claudiu Alionescu, secundul Energiei, potrivit sportingorj.ro. 

Alionescu a vorbit astfel şi despre cea de-a 3-a ediţie a Supercupei, spunând că este un meci deschis oricărui rezultat.

„Ne batem pentru încă un trofeu. După performanța incredibilă din sezonul trecut, avem acum șansa să ne batem pentru încă un trofeu la primul meci din actualul sezon. Într-un singur meci cresc șansele Energiei, se poate întâmpla orice. Este un meci al surprizelor, ambele echipe sunt la început de drum. Asesoftul are o echipă complet nouă, la prima vedere cu jucători extrem de buni, experimentați, dar și noi avem atuurile noastre, cel al omogenității și cel de a nu avea nimic de pierdut nefiind favoriți. Este un meci deschis oricărui rezultat”, a încheiat secundul grupării oltene.

*Foto: Mirela Oprea

2 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    bv
    Foarte bine- sa se joace pe 24 septembrie- ca pica miercurea si toata lumea va veni la meci- sau se joaca in vestita Arena de baschet unde jumatate de locuri gasesti banda ca la politie cu "pe aici nu se trece- rezervat VIP de la federatie" si deci se va sta in picioare ca ultimii ....
    Dar uite ca s-a gasit solutie- se joaca miercurea- oamenii cinstiti clar sunt la munca si vor veni doar baietii destepti la un meci ce pare super interesant.

    Serios? Il puneau si ei in week-end, poate la Sala Dinamo ca e destul de mare si puteam si noi restul sa mergem sa vedem un meci intre doua participante in cupe. Chiar sunt dezamagit!

    cu 9 ani în urmă (31.07.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe alexknicks:

      FRB are vreun rol?
      Programarea s-a facut probabil si cu girul FRB. Stii ce este FRB? Este institutia aceea in care oamenii hotarasc sa “faulteze antisportiv” un tanar care incearca sa urmeze o educatie superioara, ceea ce institutia in cauza este foaaarte departe de a avea. :)

      cu 9 ani în urmă (01.08.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!