Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Claudiu Fometescu: „Consider că și jucând prost am putut să câștigăm pe un teren greu”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
31.10.2016

Phoenix Galați și Steaua CSM Eximbank au oferit un meci spectaculos, cu un final incendiar în care liderul la zi din LNBM a obținut o victorie importantă pe un teren unde se câștigă foarte greu.

„M-a impresionat că nu jucăm noi ce trebuie şi atunci dăm şansa lor să reacţioneze. Nu vreau să comentez echipa adversă, nu ne-au surprins cu multe elemente tactice. Consider că şi jucând prost am putut să câştigăm pe un teren greu” a declarat la finalul partidei antrenorul de la Steaua CSM Eximbnk, Claudiu Fometescu.

Steaua are maxim de puncte după cinci etape și și-a consolidate poziția de lider din clasament.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!