Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Claudiu Fometescu: "Jocurile cu Mureş au fost tot timpul frumoase"

Eduard Popa

Eduard Popa
21.02.2016

fometescu_steaua_bc_mures

Steaua CSM Eximbank Bucureşti va juca mâine în primul meci din faza a doua a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, în compania celor de la BC Mureş Târgu Mureş.

Antrenorul steliştilor, Claudiu Fometescu, a oferit pentru site-ul oficial al clubului impresiile sale despre echipă de când a preluat-o de la Hristu Şapera şi despre noul format al Ligii Naţionale.

Începuturile, de obicei, sunt dificile! Situația noastră în acele momente nu era chiar bună. Veneam din interiorul formației și știam că nu va fi ușor! Startul a fost greu, dar echipa a dovedit, de la meci la meci, că poate juca un baschet bun!, a declarat Fometescu, făcând referire la parcursul dificil pe care Steaua l-a avut în LNBM, cu 4 înfrângeri consecutive, la momentul preluării echipei de către fostul internaţional.

Cât despre noul format al Ligii, care creează o grupă valorică A cu primele 6 echipe din LNBM, Fometescu consideră că este o mişcare bună pentru Ligă care va mări valoarea competiţională:

Cred că Steaua este pe un loc bun în acest moment, dar asta nu înseamnă nimic! Noul sistem competițional este mai atractiv pentru că oferă mai multe meciuri echilibrate. Asta, însă, nu schimbă foarte mult datele reale! Mă bucură faptul că Liga Națională devine din ce în ce mai echilibrată și îmi doresc ca acest lucru să se regăsească și în dorința cluburilor de a investi în juniori, adică în viitorul baschetului românesc!, a spus Fometescu.

Despre următorul meci cu BC Mureş "Fome" a declarat că jocurile cu Mureș au fost tot timpul frumoase și mă aștept la un joc bun din partea noastră!”, potrivit steauabaschet.ro.

Partida dintre Steaua CSM Eximbank Bucureşti şi BC Mureş se va juca luni de la 20:00, în direct pe Digi Sport.

*foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!