Stiri Cupa României Masculin

Claudiu Fometescu: „Pare o victorie facilă dar am muncit pentru ea”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.02.2017

Steaua CSM EximBank a obținut o victorie facilă în sferturile de finală ale Cupei Românie, după ce a învins pe SCM U Craiova cu scorul de 83-63. La finalul partidei tehnicianul militarilor, Claudiu Fometescu a vorbit despre acest joc, în care spune că echipa luia avut de muncă în ciuda diferenței de pe tabelp.

Ați obținut o victorie destul de facilă, cum a fost acest joc?

Pare o victorie facilă dar am muncit pentru ea. La sfârșit când te uiți pare că a fost ușor dar dacă scoatem început nostru de meci o să fie un meci echilibrat.

După un început excelent ați mai redus turația dar victoria a venit totuși ușor?

Este greu să bați o echipă, dacă ai început cu 17-0, cu 40 de puncte diferență. Mă bucur că am menținut ritmul, mă bucur că a fost un meci în care am putut să odihnim niște jucători și în final a fost bine pentru noi.

Îl vom vedea în semfinale pe Levente Szijarto?

Sper ca Levi să revină, are o problemă dar sper să se  rezolve.

Pe cine preferați în semifinale?

Am mai primit această întrebare. Mă abțin să spun pe cine prefer. Clujul este o echipă puternică, Sibiul este echipa gazdă. Îmi este la fel.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!