Stiri

Claudiu Fometescu: „Puteam să câştigăm, dacă eram mai atenţi”

Eduard Popa

Eduard Popa
26.10.2016

claudiu fometescu

Steaua CSM Eximbank Bucureşti a încasat a doua înfrângere în Grupa F a Europe Cup, scor 80-76, în compania celor de la Lukoil Academic Sofia. Antrenorul Stelei, Claudiu Fometescu, s-a arătat supărat pe prestaţia elevilor săi în această partidă.

Întrebat despre prestaţia echipei sale după primul sfert, pe care l-a câştigat cu 17-15, Fometescu a ţinut să precizeze că prestaţia din apărarea a fost de vină pentru această înfrângere:

Intensitatea noastră în apărare s-a schimbat după primul sfert şi sunt foarte curios de ce pentru că în sfertul patru am început din nou să dăm din picioare şi să reintrăm în joc. Puteam să câştigăm acest meci dacă eram un pic mai atenţi.

Întrebat de lucrurile cu care au fost surprinşi de adversari, antrenorul stelist a avut un răspuns sec:

Ne-au surprins exact cu ce le-am permis noi. Faptul că le-am permis să înscrie, oamenii au înscrie. Au jucători cu experienţă, jucători buni, nu ne-au surprins cu foarte multe elemente tactice. Meciul l-am pierdut nou.

Cât despre şansele de a ieşi din grupă:

Nu am făcut calcule. Urmărim să câştigăm fiecare meci şi vedem apoi ce calcule vom face la sfârşitul grupei.

Pentru Steaua în Europe Cup urmează duelul cu Bnei Herzliya de pe 2 noiembrie, în deplasare.

*foto: fiba.com

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    baschet bun!
    Lukoil practica un baschet simplu si eficient...Au adunat cu 11 recuperari mai mult asa ca ce putem sa mai zicem? Putem spune ca Zack a facut tot ceea ce a vrut ne fiind incomodat de nimeni.

    cu 7 ani în urmă (26.10.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea minotauro :

    Recuperari
    Chestia asta cu recuperarile o vad si aud (aproape) tot timpul cand o echipa romaneasca joaca in Europa. Normal ca au n recuperari mai mult ca noi, pentru ca au jucatori cu talie, cum vrei sa castige un duel "romanul" de 1.90 contra unui adversar de 2.05

    cu 7 ani în urmă (26.10.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!