Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Claudiu Fometescu a criticat defensiva echipei sale

Eduard Popa

Eduard Popa
30.01.2017

steaua fome

Steaua CSM Eximbank Bucureşti a suferit o înfrângere drastică pe parchetul celor de U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, scor 85-68, în derby-ul etapei cu numărul XVIII a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Antrenorul Stelei, Claudiu Fometescu, a criticat jocul elevilor săi pe faza defensivă:

”Au fost părţi din meci nereuşite şi aici discut de faza de apărare. În rest, există în jocul fiecărei echipe fluctuaţii, dar dacă vorbim de apărarea noastră, da, am făcut un meci mai puţin reuşit. Este o perioadă grea pentru noi acum, am pierdut trei meciuri şi trebuie să setăm nişte mici detalii care fac diferenţa.", a susţinut Fometescu, potrivit paginii oficiale a clubului stelist.

Antrenorul "Roş-Albaştrilor" a avut şi cuvinte de laudă pentru adversar.

"Clujul e o echipă serioasă, principala candidată la titlu, deşi până acum două săptămâni eram mai multe candidate, acum a rămas doar Clujul, care e o echipă bună”.

În ciuda acestei înfrângeri, Steaua rămâne pe locul 2 în clasamentul LNBM, cu 12 victorii şi 4 înfrângeri. Următoarea partidă pentru stelişti va avea loc miercuri, 1 februarie, în Capitală, în compania rivalilor de la Dinamo Bucureşti.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!