Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Claudiu Trîncă: “Munca depusă de la Turneul Final de promovare și până în acest moment este una eroică”

Paul Olar

Paul Olar
01.09.2014

Înfrânți în toate duelurile de la Memorialul Elemer Tordai, baschetbaliștii Universătiții Cluj-Napoca văd partea plină a paharului. Confruntările de la Sibiu au reprezentat un prim contact al clujenilor cu nivelul din Liga Națională, însă lotul are nevoie de întăriri, precum afirmă și Claudiu Trîncă.

Managerul secției de baschet masculin este satisfăcut de felul cum s-au prezentat elevii lui Carmin Popa și face apel către asociațiile potente din municipiu.

“După o perioadă de pregătire în Cluj, am participat la turneul de pregătire de la Sibiu. A fost un turneu foarte bun pentru a avea o viziune asupra nivelului la care ne aflăm în acest moment. Felicit jucătorii și staff-ul tehnic pentru muncă și devotament. Pentru sezonul care va începe la începutul lunii octombrie mai avem nevoie de întăriri. Sunt sigur că fanii „U” Cluj au așteptări mari de la noi, sunt sigur că toată lumea vrea să avem un parcurs frumos și cu final fericit în Liga Națională. Ce pot să spun în acest moment este că avem câțiva jucători din țară veniți să întărească lotul și sperăm să confirme așteptările noastre. Pe de altă parte, pentru a mai aduce încă 4-5 jucători care sunt imperios necesari pentru a aduce performanță la nivel de Ligă Națională, avem nevoie de sprijin în continuare din partea C.S. Universitatea și din partea unor parteneri cu care în acest moment suntem la nivel de discuții.”

Trîncă se declară, totodată, mândru de eforturile desfășurate în așa fel ca Universitatea să participe la nivel de prim eșalon.

“Munca depusă de la Turneul Final de promovare până în acest moment este una eroică. A convinge oamenii și firmele de decizie în Cluj să se alăture echipei este foarte dificil și sprijinul cel mai mare cred că va veni de la fanii “U” Cluj, pe care îi rog să fie răbdători și să ni se alăture în număr cât mai mare la fiecare meci care îl vom avea acasă și de ce nu în deplasare. Următorul turneu de pregătire va fi la Medias în 12-13 septembrie. Un ultim gând și mesaj: Sper din tot sufletul ca muncă depusă până acum să fie încununată și partenerii care vor veni să ne ajute să susținem lotul existent și aducerea jucătorilor care pot să ne aducă performanță pe parcursul acestui an competițional. Hai „U”!”  A precizat ofialul, potrivit paginii de facebook a Universității.

*Foto: Cristian Cosma, Facebook „U” Cluj

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!