Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Claudiu Trîncă despre duelul cu U BT: „S-au trezit niște orgolii nejustificate”

Paul Olar

Paul Olar
20.12.2014

Sala Sporturilor “Horia Demian” a găzduit vineri, 19 decembrie, prima întâlnire clujeană între Universitatea Cluj-Napoca și U Banca Transilvania. Formația lui Marcel Țenter s-a impus cu scorul de 108-70, provocându-le “studenților” un nou eșec.

Chiar dacă Universitatea se clasează pe ultimul loc în Liga Națională, Claudiu Trîncă vede partea pozitivă a lucrurilor, spunând că rezultatele nu vor întârzia să apară.

“Pentru mulţi din cei prezenţi la sală acest meci se dorea să fie o surpriză. Pentru cei implicaţi în baschetul clujean s-au trezit nişte orgolii care în acest moment nu sunt justificate. Suntem pe un trend ascendent şi munca de acum se va vedea doar în timp. Cele patru luni de când suntem în Liga Naţioală de Baschet au fost şi sunt nişte luni de foc în care ne luptăm pentru fiecare pas făcut. După un an de ligă secundă şi patru luni de LNB suntem în grafic cu cea ce înseamnă bază de construcţie. Vizual şi din punct de vedere al rezultatelor se vede şi este un minus care realist vorbind nu se puteau depăşi datorită multor factori. “U” Cluj este un nume pe care îl respectăm şi în acest drum pe care îl parcurgem avem nevoie de încredere în fortele proprii şi de sprijinul suporterilor “U” Cluj care ne-au susţinut şi ne susţin necondiţionat. Urmează un meci care îl tratăm cu cea mai mare seriozitate deşi ne vom lupta cu o echipă cu un volum de forţe total diferit. Vă aşteptăm  duminică  să susţineţi “U” Cluj,” a declarat oficialul, conform ucjbaschet.ro

*Foto: Arhiva personală Claudiu Trîncă

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Sezonul asta se retrogradeaza.......

    cu 9 ani în urmă (20.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!