Stiri

Cleveland Cavaliers se califică în finala NBA pentru al doilea sezon consecutiv

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.05.2016

Cleveland Cavaliers va juca finala NBA pentru al doilea sezonul consecutiv.LeBron și compania au câștigat meciul 6 al seriei cu Toronto Raptors, scor 113-87, iar cu 4-2 la general și-au asigurat prezența în ultimul act al campionatului profesionist nord american. Cavs și-au trecut în palmares al treilea titlu de conferință, după cele din 2007 și 2015.

Cavs au început în forță meciul de la Air Canada Centre din  Toronto și după prima repriză își asigura un avantaj de 14 puncte. După pauză, Raptors au echilibrat meciul în sfertul trei, pe care l-au câștigat însă la o diferență de doar 8 puncte. În sfertul decisiv, Cleveland nu a mai oferit nicio șansa adversarilor, iar cu un parțial de 27-13 și-au asigurat victoria.

LeBron James a fost omul meciului cu 33 de puncte, 11 recuperări și 6 pase decisive. Kyrie Irving a înregistrat 30 de puncte, 9 pase decisive și 4 recuperări. Kevin Love a adăugat 20 de puncte, 12 recuperări și 4 pase decisive, în timp ce J.R Smith a adăugat 15 puncte.

Principalul remarcat al lui Toronto Raptors a fost Kyle Lowry, cel care a încheiat partida cu 35 de puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. Singurul jucător de la Toronto care a trecut de borna celor 10 puncte marcate a fost DeMar DeRozan cu 20 de puncte, plus 3 recuperări și 3 pase decisive.

Cleveland Cavaliers își așteaptă acum adversară din finală, care se va decide între Oklahoma City Thunder și Golden State Warriors. Thunder are 3-2 la general în finala Conferinței de Vest, iar meciul 6 se va desfășură sâmbătă în Oklahoma City.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!