Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Coșul lui Willie Kemp de la mijlocul terenului cu care a calificat Dinamo în playoff

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.04.2019

Dinamo Știința București o obținut calficarea în playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2018/2019 atunci când nimeni nu se mai aștepta. Trupa lui Tudor Costescu era condusă de CSA Steaua la 13 puncte, scor la care era eliminată, cu doar 2 secunde rămase de jucat și repunere din propria jumătate. Ceea ce a urmat este mai rar întâlnit pe terenurile de baschet.

Modestas Kumpys a repus pentru Willie Kemp iar fundașul american a aruncat de pe un picior de la mijlocul terenului. Mingea a intrat în coș, Dinamo s-a calificat în playoff iar bucuria jucătorilor din Ștefan cel Mare a fost la cote maxime.

Reușita lui Willie Kemp poate fi revăzută mai jos:

Dinamo Știința București a încheiat sezonl regulat pe poziția a 8-a și se va confrunta în prima rundă de playoff cu BC CSU Sibiu.

foto: Sabin Malisevschi

6 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    TB
    Ați scris într-un material anterior că meciul nu se televizeaza. Din înregistrare se vede sigla digi sport4.

    cu 5 ani în urmă (05.04.2019) Raspunde
  • Eduard Popa :

    @ajax
    Salutări.

    Nici noi nu am știut sigur dacă va mai fi televizat... În avancronică am scris că este la tv, la Digi Sport, dar nu știam pe care dintre canale întrucât nu apărea nicăieri vreo informație pe site-ul televiziunii.

    Vezi aici:
    http://www.totalbaschet.ro/articol/CSA-Steaua-Bucure%C8%99ti-prime%C8%99te-vizita-rivalei-CS-Dinamo-%C8%98tiin%C8%9Ba-Bucure%C8%99ti-%C3%AEn-derbiul-Grupei-Galbene~66865

    În articolele de azi cu reacțiile celor doi căpitani am scris că nu este televizat pentru că în continuare partida nu apărea în grila Digi Sport.

    Nu am vrut să creăm confuzie sau ceva, să spunem noi că e televizat sau nu.

    Oricum, atât în avancronică, dar și în programul etapei, am precizat că meciul este anunțat de FRB că ar fi televizat. :)

    cu 5 ani în urmă (05.04.2019) Raspunde
  • Eduard Popa :

    erată*
    ”că e televizat și să nu fie”* ar fi trebuit să spun.

    cu 5 ani în urmă (05.04.2019) Raspunde
  • Eduard Popa :

    PS
    Mi se suflă în cască faptul că pe grila televiziunii, chiar înainte de startul meciului, apărea că pe Digi Sport 4 va fi reluarea de la ultima cursă din Formula 1. Victorie Lewis Hamilton în Bahrain, cu McLaren pe 1 și 2. Lui LeClerc de la Ferrari i-a cedat motorul pe final. :(

    cu 5 ani în urmă (05.04.2019)
    • BC CSU Sibiu mihaitha:

      corect
      Asa e, eu am verificat grila pe site-ul DIGI ieri dupa-amiaza, si aparea Formula 1 de la 18:00.

      cu 5 ani în urmă (05.04.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Marius_M :

    Televizare
    https://www.facebook.com/308338409217301/posts/2376686152382506/

    cu 5 ani în urmă (05.04.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!